Bestyrelse

Brug for en stærk og konstruktiv partner?

Virksomhedens ledelse har typisk stort udbytte af den strategiske sparring, som bestyrelsen kan give. Bestyrelsen fungerer som en central sparrings-partner for vækst og udvikling og for at holde fokus og retning.

I mindre virksomheder er hverdagen ofte fyldt med ”drift og telefoner” og her er det strategiske forum i bestyrelsen meget vigtigt.

Et alternativ – eller et supplement – til bestyrelsen er det mere uformelle forum, som et Advisory Board kan være.

Hvilken værdi bringer det?

Et Advisory Board er ikke juridisk forpligtende. Men virksomheden får alligevel mulighed for sparring på et helt konkret område. Mindre virksomheder har også mulighed for “at øve sig” på at have en bestyrelse før en sådan etableres.

Uanset model er fordelen, at der bringes udefrakommende personer og kompetencer i spil, som kan inspirere og udfordre samt bidrage til at gennemføre strategier og planer. Derudover kan eksterne åbne døre til nye samarbejdspartnere og i øvrigt være en konkret blåstempling i forhold til f.eks. banker.

 

“Jette udfylder på perfekt vis bestyrelsesrollen, og derfor var hun også et helt naturligt valg som formand. Jette er nemlig en stærk og konstruktiv partner lige fra strategiproces til sparring og dialog løbende. Udover det behagelige samarbejde med plads til humor, har Jette specielt bidraget til RetNemt.dk’s udvikling inden for salg, marketing og forretningsudvikling”

Klaus Toft Nørgaard
Adm. direktør, RetNemt.dk
Få en god bestyrelse

I lighed med rekruttering af medarbejdere, er det vigtigt at opstille præcise krav og forvetninger til kompetencer for at kunne finde de relevante personer.

Arbejdet med at afklare kompetencer og krav samt at etablere og sammensætte bestyrelsen/Advisory Board, kan Ditlev Consulting bistå med – enten direkte eller indirekte via vores netværk.

Jette Ditlev har mangeårig erfaring med bestyrelsesarbejde, som formand, næstformand eller som medlem – og kan dermed give god og konkret sparring på området. 

Er du interesseret i Jette Ditlev som medlem af din bestyrelse, så kan læse mere om Jette Ditlevs baggrund her, ligesom du altid kan finde Jettes opdaterede CV på LinkedIn.

Du er også meget velkommen til at kontakte Jette på +45 25 30 16 06

Jette har gennemført “Uddannelse for bestyrelsesformænd” på Aarhus-BSS, er partner i ASNET Board-Værdiskabende bestyrelsesarbejde, og er desuden udvalgt til DI-Dansk Industris “Women on Board”.

Ledelse handler (også) om at tilsidesætte eget ego

Frisk klumme i Erhverv+: klik her og få en masse inspiration til ledelse, mening og retning, kommunikation, gode møder (også virtuelle) osv. Faktisk får du 8 helt konkrete tips & tricks til "lederens værktøjskasse". PS! Vil du hellere læse klummen som pdf? Så læs...

læs mere

Gratis sparring under Corona-krisen

For at understøtte dem, der er udfordret eller måske bekymrer sig om fremtiden for deres virksomhed og forretning, vil jeg tilbyde gratis sparring under Corona-krisen og du kan læse nærmere her Gratis sparring under Corona-krisen Måske spørger du nu: hvorfor? Fordi...

læs mere