Om Jette Ditlev

Kært barn har mange navne

Ledelsesrådgiver, bestyrelsesmedlem, foredragsholder, lektor, mentor, ekstern ekspert……ja, kært barn har mange navne!

Jette Ditlev er cand.merc. i afsætning og strategi fra Aarhus Universitet, School of Business and Social Science (tidl. Handelshøjskolen i Aarhus).

I over 25 år har Jette arbejdet med ledelse, strategi, salg og innovation, hvor hun bl.a. har stået i spidsen for virksomheder, store forretningsenheder med udenlandske datterselskaber samt store salgsorganisationer med top- og bundlinjeansvar for en omsætning på mere end 650 mio. kr.

Siden 2005 har Jette været selvstændig virksomhedsrådgiver med spidskompetence inden for ledelse og lederskab, strategisk udvikling, salg, forretningsudvikling og innovation. Derudover har Jette mange års erfaring med rådgivning og bestyrelsesarbejde og sidder i flere bestyrelser og Advisory Boards.

Overskriften for hendes arbejde er nytænkning, at udfordre ”vi plejer at gøre” samt naturligvis at skabe konkrete forretningsmæssige resultater.

“Jette er en faglig stærk facilitator og en yderst kompetent og konstruktivt udfordrende rådgiver over for ejer og ledelse.”

Pawel Nowak
Adm. direktør, Prime Food, Sp.z.o.o
Foredragholder

Jette holder hvert år mange foredrag, inspirationsoplæg og workshops for medarbejdere, ledere og bestyrelser i virksomheder, organisationer osv.

Jette deler brugbare værktøjer, tips og tricks, som tager udgangspunkt i både egne erfaringer fra erhvervslivet, samt i aktuelle og væsentlige teamer og globale tendenser.

Du kan booke Jette igennem foredragsportalen YOUANDX (www.youandx.com), men du er også velkommen til at kontakte os direkte.

Lektor, mentor og censor

Jette arbejder også som lektor på Campus Vejle, som ekstern lektor på Syddansk Universitet, hvor hun bl.a. har udviklet CM-faget “Forretningsudvikling i et økonomisk perspektiv” og underviser i “Forandringsledelse” på HD. Hun er endvidere censor på universiteternes bachelor-, kandidat- og MBA-uddannelser.

Siden 2007 har hun været mentor for kandidatstuderende ved Aarhus Universitet og fik i 2012 universitetets “Mentor Award” for sin indsats (klik her for at se Jettes Mentor Award) og i 2017 modtog hun en særlig “Mentoring Honorary Award” for 10 års “incredible support and commitment” (klik her for at se denne).

Ekstern ekspert for EU-Kommissionen og international ekspert for Enterprise Ireland

EU-Kommissionen har som et led i deres forskningsprogram Horizon2020 udpeget en række eksterne eksperter. Som ekstern ekspert vurderer og evaluerer Jette projektforslag inden for forskning og innovation, laver reviews af igangværende projekter mv.

Jette bidrager også ind imellem selv til virksomheder ved at skrive ansøgninger – eller kan via sit solide netværk henvise til eksperter på området.

Jettes kompetencer indenfor innovation har den irske regering også fået øje på og siden 2018 har Jette været international ekspert for Enterprise Ireland.

Innovation, forandring og modstand

Forandringer af enhver art står i kø og det kan være svært for både medarbejdere og ledere at finde en god vej igennem - og nogle gange skal der nok heller ikke forandres noget! Læs med i Jettes klumme fra magasinet Erhverv+ og få samtidig et par gode tips og idéer...

læs mere

Vil du være med til at udvikle et nyt netmedie?

Tirsdag 29. oktober har du chancen for Potential Company vil gerne i dialog med netop DIG! Ditlev Consulting lægger lokaler til workshoppen, der foregår kl. 16:30 - 19, og du skal nok få både indflydelse og forplejning. Læs mere her Nyt netmedie - workshop vejle. Ses...

læs mere

Hvorfor tager det så lang tid? Ligestillingen altså…….

Det halter fortsat gevaldigt med ligestillingen! Og det er altså ikke særligt fornuftigt for hverken samfund eller virksomheder. Men hvad er problemet og hvordan kan vi komme videre? Det er omdrejningspunktet for min klumme denne gang i magasinet ErhvervPlus 12....

læs mere

Mens du venter på Amazon…..

Er du opmærksom på alt det nye og hvad det betyder for din forretning? Eller er du krøbet i flyverskjul? Find inspiration i Jettes klumme i magasinet ErhvervPlus 2019-05-02 ErhvervPlus - Mens du venter på...

læs mere